Om os

Kontakt os

Firma: Fujian OUTAI Sanitære bagværk Co, Ltd
Kontakt: Olivia Ding

Adresse: No.130 Qifeng Industrial Zone, Nanan, Fujian-provinsen, Kina
Tel: + 86-18650146641
Fax: + 86-595-86319288
E-mail:info@ou-Tai.com
Hjemmeside: www.ou-tai.com

OUTAI Introduktion


OUTAI Sanitære bagværk Co, Ltd blev etableret i begyndelsen af 1990 ' erne og er beliggende i Fu Jian-provinsen i Kina. Som en ekspert vandhane producent har OUTAI vores egen videnskabelige forskning team, udviklingscenter, produktionslinjer og salgsteams. I næsten to årtiers udvikling, OUTAI har udviklet sig væsentligt fra vores oprindelse. OUTAI nu designer og fremstiller højkvalitets vandhaner og sanitære sortiment. Vores vigtigste produktgrupper, der er fremstillet i vores eget mærke business er badeværelse vandhaner og tilbehør, køkken produkter, duschprodukter og alle slags andre vandhaner og sanitære hard bagværk.


1(001).jpg


OUTAI luksus køkken vandhaner tilbyde symmetrisk styling og standhaftige ydeevne. Høj-bue design af sin messing svingtud giver dig fleksibiliteten og nå for at fylde moderne køkkengrej. Waterfront køkkenvandhane har to dørgreb, blyfri vandveje, pålidelig skive mindre patroner, en matchende spray og en deluxe kromfinish.


2(001).jpg


OUTAI badeværelse vandhaner kombinere stof med stil, for et dramatisk look med moderne appel. Med designs, som spænder fra overgangsperioden til moderne, er mulighederne uendelige for alle dine stilfulde badeværelse idéer. Hvert fartøj hane er oprettet ved hjælp af top-kvalitet komponenter, herunder en keramisk patron for pålidelig drypfri brug og en bedste i branchen perlator til at reducere vandspild uden at kompromittere pres. Designet til at supplere dit fartøj vasken, slanke vandhane koordinater med en bred vifte af stilarter. Vælge fra en vifte af karakteristiske finish til at oprette et badeværelse, du elsker.